Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

Logo
Nincs bejelentkezve Belépés a B szintre
Legutóbbi módosítások Linkek
Partnerek

XXV. Magyar Energia Szimpózium 2021. október 7.

 

Kedves Tagtársaink, 

kedves Energetikus Kollégák!

 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket a Magyar Energetikai Társaság (MET) éves konferenciájára, a XXV. Magyar Energia Szimpóziumra, amely a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület közös szervezésében valósul meg. A rendezvény amiatt is különleges, mert az idén 30 éves MET 25. alkalommal rendezi meg a Magyar Energia Szimpóziumot.

 

Az idei Szimpózium mottója: 

 

Az energetika szerepe a körforgásos gazdaság megteremtésében

 

A konferencia során olyan témák kerülnek fókuszba, mint a villamosenergia-rendszer helyzete, kihívásai, megoldásai, innováció az energetikában, multinacionális cégek a karbonsemlegesség útján, energiaközösségek és aggregátorok szerepe.

 

A MESZ időpontja:   2021. október 7. (csütörtök) 9:00 – 18:30

A MESZ helyszíne:   1031 Budapest, Szentendrei út 207-209.

 

A Szimpóziumon történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációra a MET honlapján, az erre létrehozott felületen van lehetőség:

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A konferenciával kapcsolatos további információkról a konferencia folyamatosan frissülő honlapján tájékozódhatnak. Bármilyen felmerülő további kérdés esetén kérjük, keressen minket bizalommal a mesz@magyarenergetika.hu címen!

 

Tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk Önt, kollégáit és szakmai ismerőseit a Kárpát-medencei magyar energetikusok szakmai találkozójára!

 

Üdvözlettel:

 

a XXV. Magyar Energia Szimpózium szervezői

 

 

A konferencia részletes programja a következő linkre kattintva érhető el: Link