Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

Logo
Nincs bejelentkezve Belépés a B szintre
Legutóbbi módosítások Linkek
Partnerek

Megrendelés

Tisztelt Olvasó!

Az Energiagazdálkodás című szakfolyóirat a hazai energetikai szakemberek egyik fontos szakirodalmi forrása. Reményeink szerint hozzájárul olvasóink ismereteinek bővítéséhez, a folyamatos szakmai fejlődéshez. Felhívjuk figyelmét, hogy az idén megjelent számainkból ízelítőt találhat honlapunkon, a korábbi év számait pedig teljes egészében olvashatja, hogy a folyóirat sokszínűségéről személyesen is meggyőződhessen.

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület vezetősége elkötelezett a hatékony energiagazdálkodás és a környezetvédelem iránt, így fenntartja az évente hat alkalommal megjelenő szakfolyóirat nyomtatott megjelenését is. A fennmaradáshoz nélkülözhetetlen a kellő számú előfizető.

Amennyiben megtetszik Önnek a lap, s cége, vagy saját nevében az alábbi megrendelőlap felhasználásával előfizeti, megküldjük Önnek az idei előző számokat is.

Ha a folyóirat megnyerte tetszését, tájékoztassa róla kollégáit, ismerőseit is.

Egyúttal felajánljuk Önnek a lapban történő hirdetést is. Szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatos marketing tevékenységénél számítson ránk. Érdeklődése esetén keresse szerkesztőségünket az enga@ete-net.hu címen vagy az (1) 353-2627-es telefonszámon.

Energiagazdálkodás előfizetői megrendelő letöltés

Tisztelettel:

Dr. Gróf Gyula főszerkesztő

Bakács István az ETE elnöke