Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

Logo
Nincs bejelentkezve Belépés a B szintre
Legutóbbi módosítások Linkek
Partnerek

Belépési tájékoztató

Köszöntjük az  ETE honlapján

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület honlapját szeretnénk Tagjaink és Olvasóink nyílt szakmai fórumává, az energiagazdálkodás információs forrásává tenni. A honlap két elérhetőségi szinttel rendelkezik.

Az általános információk mindenki számára elérhetők , illetve az Egyesülettel kapcsolatos és a szűkebb szakmai információk tagjaink részére megadott jelszóval férhetők hozzá (“B” szint).

Kérjük, hogy véleményével, javaslataival Ön is járuljon hozzá honlapunk sikeréhez. Beküldött írásában jelezze, hogy írását a mindenki számára elérhetők, vagy “B” szinten kívánja közzétenni.

Honlapunkon található számtalan információ teljes mértékű megtekintéséhez minden ETE tag számára rendelkezésre áll a jelszó, melyet az adminisztrátortól kérhet a következő címen: oktrend73@gmail.com.

Kérjük, hogy e-mail-ben a következő adatokat adja meg: név, lakcím (irányítószámmal), telefon, e-mail cím, melyik szakosztály, ill. területi szervezet tagja

 

 

Belépési tájékoztató

Belépési nyilatkozat letöltése

Miért csatlakozzon hozzánk?

Századunk az energia évszázada, életünk a verseny, a munka. Mi, akik az energetikával foglalkozunk, gyakran egymás konkurensei vagyunk. Ahhoz, hogy véleményünk visszhangra találjon, nagyon sarkosan kell fogalmaznunk.

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesületben megtalálható, kialakítható az a környezet, ahol mi, energetikusok, energetikával foglalkozók meg tudjuk vitatni szakmai alapon az eltérő koncepciókat. Itt versenysemleges módon lehet egymástól tanácsot, segítséget kérni, kialakíthatóak és ápolhatóak szakmai kapcsolatok. A kezdők számára itt kinyílik egy hatalmas szakmai világ, a tapasztaltabbak számára lehetőség nyílik a tudásuk átadására, vagy éppen frissítésére.

Ezért érdemes hozzánk csatlakozni.

Hová?

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület nem az energetikával foglalkozó, ahhoz kötődő szakemberek homogén tömege, hanem területi szakcsoportok, vagy szakmai alapon szerveződő szakosztályok egymást ismerő, egymás véleményére adó tagjainak közösségeiből álló szervezet. Nyitott, mert bárhová csatlakozhatunk, ahol aktívan, vagy résztvevőként segíthetjük a munkát, nyitott, mert nyíltan, őszintén kifejthetjük véleményünket.

Ezért érdemes bármelyik szervezeti egységünkbe belépni.

Folytassuk együtt tovább!
Bakács István

 

Tájékoztató a 2023. évi tagdíjakról

Aktív dolgozóknak :
6.000,- Ft
Az Energiagazdálkodás kedvezményes előfizetésével együtt:
9.000,- Ft

Nyugdíjasoknak, főiskolásoknak és egyetemi hallgatóknak:
1.500,- Ft
Az Energiagazdálkodás kedvezményes előfizetésével együtt:
4.500,- Ft

70 éven felülieknek és középiskolásoknak:
500,- Ft
Az Energiagazdálkodás kedvezményes előfizetésével együtt:
3.500,- Ft

 

A tagdíj befizetése

  1. A területi szervezet titkára a hozzájuk tartozó tagok tagdíját személyesen beszedi és eljuttatja a Titkársághoz.
  2. Átutalással az Egyesület bankszámlájára.

Számlaszámunk: 10200830-32310267-00000000

  1. Befizetés sárga csekken. A csekket év elején, illetve kérésre küldjük ki.