Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

Logo
Nincs bejelentkezve Belépés a B szintre
Legutóbbi módosítások Linkek
Partnerek

KLENEN’23

 

Tisztelt Címzett!

Szeretnénk ezúton is felhívni szíves figyelmét a 2023. március 8-9-én, a megújult Thermal Hotel Visegrádban megrendezendő KLENEN’23 konferenciára, melynek csatoltan küldjük előzetes programját, valamint jelentkezési lapját.

A http://www.klenen.eu honlapon a konferencia programjánál folyamatosan töltjük fel az előadások rövid összefoglalóit.

A rendezvényen a szakterületeken szerzett tapasztalatok cseréje mellett kiemelt figyelmet fordítunk

– az energiaár drasztikus emelkedésének hatására,

– a megnövekedett energetikai korszerűsítési igények ipari hátterére (a gyártói/kivitelezői kapacitásokra),

– az Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer működésével kapcsolatos tapasztalatok megosztására,

-az energetika területén felmerült új kockázatok kezelésének lehetséges megoldásaira, a kialakult jó gyakorlatokra, s nem utolsó sorban,

– az energetikai auditálási kötelezettség 2023. évi évfordulója alkalmából az audit és az azt kiváltó ISO 50001 szabvány szerinti energiagazdálkodási rendszer előnyének/hátrányának megvitatására.

 

Az eddigi gyakorlattal összhangban plenáris és szekció előadások formájában osztjuk meg tapasztalatainkat, mondjuk el véleményünket, az energetikai veszteségfeltárás, auditálás, az alternatív járműhajtások, valamint az energiahatékonysági projektek finanszírozási megoldásaival kapcsolatban. Önálló szekcióban foglalkozunk az ISO 50001 alapú energiagazdálkodási rendszerek bevezetésének és fenntartásának tapasztalataival, majd workshop jellegű csoportos munka keretében végzünk a szabványalkalmazók számára hasznos helyzetgyakorlatokat.  A konferencia második napján, első alkalommal három párhuzamos szekcióban kínálunk programot egész napra, és szintén elsőként két szekcióban mutatkoznak be energetikai területen tanuló és kutató tehetséges fiataljaink.

Ha Ön, mint energetikai auditor, szakreferens, vagy auditálásra, szakreferens igénybevételére kötelezett szervezet képviselője, vagy energiaszolgáltató, illetve kereskedő cég képviselője, az energiahatékonyság növelését segítő berendezések gyártója, forgalmazója, az elmúlt évekhez hasonlóan bizonyára sok hasznos információra tehet szert a konferencián, ezért ajánljuk figyelmébe és hívjuk meg a részvételre.

Külön felhívjuk a figyelmet az energiahatékonyság növelését segítő termékeik bemutatására. Erre idén is lehetőséget adunk table-top kiállítás keretében. A kiállításról további információ található a rendezvény honlapján (www.klenen.eu).

Várjuk jelentkezését lehetőleg 2023 január 31-ig! (Február 1 után emelt díjjal lehet jelentkezni a konferenciára)

Letölthető dokumentumok:

Előzetes program

Jelentkezési lap

Kiállítói jelentkezési lap

 

Üdvözlettel

KLENEN’23 Titkárság