Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

Logo
Nincs bejelentkezve Belépés a B szintre
Legutóbbi módosítások Linkek
Partnerek

Ete-Díjazottak 2014

Milanovich László

SEGNER JÁNOS ANDRÁS DÍJBAN RÉSZESÜLT Milanovich László, a Hőszolgáltatási Szakosztály leköszönő elnöke és Müller József, a Csongrád megyei szervezet tagja.

Milanovich László 2001 óta vezette Egyesületünk legeredményesebben működő szakosztályát, ezzel egyidejűleg tagja volt az Ügyvezető Bizottságnak. Ezt megelőzően 7 évig a szakosztályban alelnök volt. A szakma összefogásában, az e területen működő szakemberek együttműködésének elősegítésében kiemelkedő eredményeket ért el. Meghatározó szerepe volt az évente megrendezett hőszolgáltatási konferenciák, vándorgyűlések rendezésében.

Müller József

Müller József 1971 óta folytat kimagasló tevékenységet az ETE-ben. A technológiai rendszerek energetikai felülvizsgálatában, a megtakarítási lehetőségek feltárásában ért el kiváló eredményeket. Ennek részét képezi az általa végzett oktatómunka is.

Dr. Antal Ildikó

SZABÓ IMRE DÍJBAN RÉSZESÜLT Dr. Antal Ildikó, az Elektrotechnikai Múzeum igazgatója.

Dr. Antal Ildikó a Szenior Klub tevékenységét a hetente tartott programok feltételeinek az Elektrotechnikai Múzeum keretében történő biztosításával hosszú évek óta támogatja. Dr. Antal Ildikó a villamosenergia ipar múltjának kiemelkedő kutatója, a témáról a Szenior Klubban nagy érdeklődést kiváltó előadást is tartott.

Győri Csaba

SZIKLA GÉZA DÍJBAN RÉSZESÜLT Győri Csaba, a Hőszolgáltatási Szakosztály vezetőségi tagja és Prantner József, az Esztergomi Szervezet elnöke.

Győri Csaba a magyar távhő szakma kiemelkedő képviselője, számos hazai rendezvény előkészítője, szervezője és sikeres előadója. 2013-tól a Szakosztály alelnöke.

Prantner József

Prantner József a megelőző években Mohácsi Miklós segítőtársa volt a szervezet kiemelkedő tevékenységének végzésében. Mohácsi Miklós halála után az új elnököt, Dr. Steier Józsefet ugyanolyan eredményesen segítette és Dr. Steier József lemondását követően átvette a szervezet vezetését, biztosítva az ott végzett munka folyamatosságát.

Busa Antal

ENERGIAGAZDALKODÁSÉRT KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÜLT Busa Antal, a Győri Csoport tagja, Péter Szabó István, a Csongrád megyei Szervezet titkára és Vörös Csaba, az Energetikai Szakkollégium volt elnöke.

Busa Antal aktívan segíti a szervezet programjainak előkészítését, végrehajtását, valamint színvonalas energetikai, tudományos és oktatási tevékenységet végez.

Péter Szabó István

Péter Szabó István kiváló szakmai és szervezőtevékenységet végez, a szervezeti egység titkári feladatait eredményesen látja el. A napkollektor rendszerek fejlesztője, ipari energiagazdálkodási szakértő és egyetemi oktató.

Vörös Csaba

Vörös Csaba az Energetikai Szakkollégium 2013-ban leköszönő elnöke, aki aktívan szervezete a Szakkollégium munkáját. Több sikeres nemzetközi konferenciát rendeztek, az általuk szervezett középiskolás tanulmányi versenyeken több, mint ezer diák vesz részt.