Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

Logo
Nincs bejelentkezve Belépés a B szintre
Legutóbbi módosítások Linkek
Partnerek

Jubileumi konferencia Székesfehérváron

Tisztelt Olvasó!

A ETE 70 éves jubileumát és a Székesfehérvári Szerveztünk 40 éves jubileumát ünnepi konferenciával köszöntöttük 2019. június 5-én a Székesfehérvár MJV Polgármesteri Hivatal dísztermében.
Bakács István elnök úr köszöntése után, Dr. Cser-Palkovics András polgármester rövid beszédében üdvözölte a megjelenteket, megemlítve, hogy a város fejlődése szempontjából milyen fontos az energia megfelelő szintű biztosítása. Majd a jubileum alkalmából emléklapot adott át Bakács István elnök úrnak.
Kádár Andrea Beatrix az ITM energiapolitikáért felelős helyettes államtitkára minden részletre kiterjedően megtartott előadásában bemutatta a formálódó új nemzeti energiapolitikát.
Bakács István az Egyesületet elnöke, majd Ignáczy Elek a 40 éves Székesfehérvári Csoport elnöke röviden ismertette az elmúlt időszak működési eredményeit.

Az ebédszünetet követően színvonalas, érdekes szakmai előadások következtek.

Az előadásokat követően Dr. Zsebik Albin elnökhelyettes értékelte a konferenciát. Az előadások témaválasztása nagyszerű volt, a konferenciát sikeresnek nevezte. Elismeréssel szólt a helyszín megválasztásáról, és a szervezés végrehajtásáról. Az elhangzott előadások közti összhangot, kapcsolódási pontokat kiemelve dicsérte meg az előadók felkészültségét.
A konferencián 81 fő vett részt

A Székesfehérvári Városi TV rövid műsorában beszámolt e jeles eseményről. A Fejér megyei Hírlap a konferenciáról a követő napon a mellékelt cikkben számolt be.

Cikk letöltése

Előadások letöltése

Deme Roland: Okos városok lehetőségei_2019

Györfi Attila: Komplex szolgáltatások a gázhálózaton

Ignáczy Elek: Az ETE Székesfehérvári Csoport 40 éve

Kádár Andrea: Energia és klímapolitikai stratégiaalkotás és tervezés

Oletics Zoltán: Virtuális Erőmű

Szauter Ákos: A székesfehérvári távhőszolgáltatás átalakulása

Zanatyné: Településenergetika Kaposváron

Emléklap megtekintése